Johny Varga , 19

Merr lidhjen në app celular
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Prešov, Prešovský, Sllovakia
Shiko sa afër jeni ti dhe Johny Varga
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 30-60 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

02.07.1975 narodenie

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!