Pavle , 28

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
4
miqtë
e tij

Vendndodhje

Podgoricë, Podgorica, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Pavle
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-40 vjeç

4 interesa

Novak Gjokoviç
Sirius
Makina e Kohës
Gamblershome

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Pavle