Nikola , 27

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
1
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Podgoricë, Podgorica, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Nikola
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-64 vjeç

1 interes

Mobile Legends: Bang bang

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq

Gjuhë

Boshnjake

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Nikola