Ljubo , 31

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij

Vendndodhje

Bijelo Polje, Bijelo Polje, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Ljubo
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-50 vjeç

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Ko zeli nek doda intstagram ljubomir scekic

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Ljubo