Nada , 19

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Budva, Budva, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Nada
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-28 vjeç

Gjuhë

Kroatisht