Patricia , 42

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

goteborg, Västra Götaland, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Patricia
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 37-50 vjeç

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Patricia