Sara , 20

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Dvorane, Serbia (General), Serbia
Shiko sa afër jeni ti dhe Sara
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-29 vjeç

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Sara