Nikola , 27

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Kotor, Kotor, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Nikola
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-47 vjeç

Gjuhë

Boshnjake

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!