Dhakily , 22

Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

upsala, Uppsala, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Dhakily
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-30 vjeç

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!