Manuel , 45

3
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Valencia, València, Spanja
Shiko sa afër jeni ti dhe Manuel
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 33-46 vjeç

3 interesa

Sam Pilgrim
Otra vez Lunes Show
Netflix

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Manuel