Momo , 36

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

krakove, Malopolskie, Polonia
Shiko sa afër jeni ti dhe Momo
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 25-41 vjeç

2 interesa

Bruno Mars
Bryan Adams

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht, Gjermanisht, Frëngjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!