Ismael M , 33

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
11
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Madrid, Madrid, Spanja
Shiko sa afër jeni ti dhe Ismael M
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë

11 interesa

Not
Të rrij zgjuar deri vonë
Muzikë
Horror
Të dal me shoqërinë
Linkin Park
Tatuazhe
Argëtim
Filma
Fiskulturë
AC/DC

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

No te cortes, pregúntame.

Gjuhë

Anglisht, Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Ismael M