David , 42

Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Barcelona, Barcelona, Spanja
Shiko sa afër jeni ti dhe David
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 37-50 vjeç

Gjuhë

Frëngjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!