Borja , 47

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Valencia, València, Spanja
Shiko sa afër jeni ti dhe Borja
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

4 interesa

Muzikë
Filma
Udhëtime fundjave
Bregdet

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!