Janci , 58

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Nová Baňa, Banskobystrický Kraj, Sllovakia
Shiko sa afër jeni ti dhe Janci
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 45-68 vjeç

2 interesa

Sony Mobile
Forrest Gamp

Gjuhë

Sllovakisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!