Luis , 56

Merr lidhjen në app celular
5
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Valencia, València, Spanja
Shiko sa afër jeni ti dhe Luis
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 44-52 vjeç

5 interesa

Al rojo vivo
Fernando Alonso
Jorge Lorenzo
El Mundo
El hormiguero

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Luis