Danko , 36

Merr lidhjen në app celular
4
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Budva, Budva, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Danko
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me dikë, 24-30 vjeç

4 interesa

Severina
Office Shoes Montenegro
Simpo
Makina e Kohës

Gjuhë

Kroatisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Danko