Emilija , 20

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Karvyalyay, Šiaulių, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Emilija
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Emilija