Adnan , 28

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

Mod... Të gjitha

Vendndodhje

Ulcinj, Ulcinj, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Adnan
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq

About me

Uzivam u zivotu :) :) :)

Gjuhë

Anglisht, Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Adnan