Joost , 20

Merr lidhjen në app celular
13
miqtë
e tij

Vendndodhje

Limbricht, Limburg, Hollanda
Shiko sa afër jeni ti dhe Joost
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-22 vjeç

13 interesa

Rap
Undhëtime
Tё qeshurit
Pica
Miq
Relaksim
Të shikoj filma
Futboll
Qenë
Fiskulturë
Akullore
Lojra me Video
Stërvitje

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Hollandisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Joost