Nelsson , 53

Merr lidhjen në app celular
17
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Salcininkai, Vilniaus, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Nelsson
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

17 interesa

Muzikë
Sporte
Fiskulturë
Dance
Kafe
Ushqim i mirë
Komedi
Darkë me miq
Gatimi
Të shikoj filma
Futboll
Dashuri
Të dëgjoj Muzikë
Filma
Njohje me persona
Ecje Buzë Detit
Peshëngritje

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

I am a good looking man, who works so hard for a living.....have family values, travel when I am free from my work.

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Nelsson