Burak , 26

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
2
miqtë
e tij

Vendndodhje

Rusiai, Kauno, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Burak
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

2 interesa

Të dëgjoj Muzikë
Futboll

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Türkçe konuşuyorum

Gjuhë

Turqisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Burak