Erik , 35

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

zilina, Žilinský Kraj, Sllovakia
Shiko sa afër jeni ti dhe Erik
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Sllovakisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!