Dzemal , 43

Merr lidhjen në app celular
2
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Seošnica, Rožaje, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Dzemal
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

2 interesa

Crnogorski Telekom
Dennis James

Gjuhë

Kroatisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!