Leyla , 26

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

keln, Nordrhein-Westfalen, Gjermania
Shiko sa afër jeni ti dhe Leyla
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 19-34 vjeç

Gjuhë

Gjermanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Leyla