Tomislav , 23

Merr lidhjen në app celular
22
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Podgoricë, Podgorica, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Tomislav
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

22 interesa

Lazar Angelov
Kid Cudi
Katarina Bulatovic
Orbit Gum
The Killers
Tiësto
Восхождение пехотинца
Virtua Tennis
YouTube
Ilias iliadis
Roki
My Sister's Keeper
Gameloft
Fast & Furious
Teddy Riner
Federer Roger
Jelena Djokovic
2012
Popaj
Dejan Cukić
Roxher Federer
Aca Lukas

Gjuhë

Boshnjake

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Tomislav