Osva , 27

Merr lidhjen në app celular
29
miqtë
e tij

Vendndodhje

Vilnius, Vilniaus, Lituania
Shiko sa afër jeni ti dhe Osva
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

29 interesa

Katy Perry
Futurama
Nicole Scherzinger
House
Makalius
Black Eyed Peas
YouTube
Lemon Joy
Gjan
American dad
Tori Darke
"iLietuva"
District 9
Ktm factory racing
BERA
Dawn of the Dead
Prodigy
Californication
Lost In Atlantis [Official Fac...
Lana Del Rey
Aprilia Official
Nokia 6300
Actors Agency Lithuania
Taylor Swift
Red Hot Chili Peppers
Will.i.am
Gareth Emery
Adam Sandler
Tom Boxer Official

Gjuhë

Lituanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Osva