Daniel , 27

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
16
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna & Arsimi

Har... Të gjitha

Vendndodhje

goteborg, Västra Götaland, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Daniel
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

16 interesa

Harold & Kumar
Half Baked
Family Guy
Neymar Jr.
Bone Thugs-N-Harmony
DMX
David Silva
Snoop Dogg
Uejn Runej
Paul Labile Pogba
Ice Cube
The Notorious B.I.G.
Tierri Henry
Eazy-E
Anthony Martial
Marcus Rashford

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht, Rusisht, Portugalisht, Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Daniel