小茹 , 24

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Qionghai, Hainan, Kina
Shiko sa afër jeni ti dhe 小茹
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Gjuha Kineze

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!