Evelina , 21

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

goteborg, Västra Götaland, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Evelina
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!