Almedina , 24

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Ulcinj, Ulcinj, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Almedina
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!