Jawad , 40

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Zaragoza, Zaragoza, Spanja
Shiko sa afër jeni ti dhe Jawad
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!