Polt , 23

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij

Vendndodhje

Sodertalje, Stockholm, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Polt
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Polt