Anton , 25

Merr lidhjen në app celular
6
miqtë
e tij

Vendndodhje

Tyreso, Stockholm, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Anton
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

6 interesa

David Bekham
Lucas Simonsson
MightyDuck
Kristiano Ronaldo
Fredrik Eklund
Michael Sam

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Anton