Kendal , 23

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna & Arsimi

CIC - C... Të gjitha

Vendndodhje

Hainan, Hainan, Kina
Shiko sa afër jeni ti dhe Kendal
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

5 interesa

Tё qeshurit
Udhëtime fundjave
Udhëtime me Makinë
Te udhetoj
Udhëtime Ndërkombëtare

About me

If you have God. You have everything.

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!