Dunja , 47

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Arsimi

Ekono... Të gjitha

Vendndodhje

Budva, Budva, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Dunja
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Serbisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Dunja