Fatima , 25

Merr lidhjen në app celular
21
interesat
e saja

Puna & Arsimi

Spå... Të gjitha

Vendndodhje

Stokholm, Stockholm, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Fatima
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

21 interesa

TOP 10 bästa bortförklaringar...
Dashuri & Basketboll
Bob Marley
Zlatan Ibrahimovic
William Singe
Enrique Iglesias
Lebron Xhejms
Efterlyst
Suits
Almushi
Bingo Players
Shakira
Lucas Simonsson
Kaká
Jay Sean
Beyoncé
Alireza Haghighi
Isabella Löwengrip
Serxhio Ramos
Bruno Mars
Shan Atci

Gjuhë

Suedisht