Derya , 21

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

keln, Nordrhein-Westfalen, Gjermania
Shiko sa afër jeni ti dhe Derya
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Gjermanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!