Rossano , 38

0
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

napoli, Campania - Napoli, Italia
Shiko sa afër jeni ti dhe Rossano
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 26-41 vjeç

Gjuhë

Italisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Rossano