Jonas , 22

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij

Vendndodhje

Stokholm, Stockholm, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Jonas
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-25 vjeç

About me

Stockholm / Mallorca

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jonas