Giorgostzim , 23

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Thessaloniki, Central Macedonia, Greqia
Shiko sa afër jeni ti dhe Giorgostzim
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq

About me

θέλω να γνωρίσω όμορφο και έξυπνο κόσμο!!

Gjuhë

Greqisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!