Jonny , 21

Merr lidhjen në app celular
14
miqtë
e tij

Vendndodhje

Toltorp, Västra Götaland, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Jonny
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

14 interesa

Undercover Prodigy
Kendall Jenner
Stormzy
50 Cent
Hopsin
Drake
North West Kardashian
Eminem
Clara Henry
Justin Bieber
Jamie's World
Kevin Gates
Kylie Jenner
FouseyTUBE

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jonny