Smíri , 27

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna & Arsimi

amod... Të gjitha

Vendndodhje

Szeghalom, Békés, Hungaria
Shiko sa afër jeni ti dhe Smíri
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 18-29 vjeç

293 interesa

Beyoncé
Avenged Sevenfold
Adventure Time
Miley Cyrus
Backstreet Boys
Whovians United
Katy Perry
Sleeping With Sirens
Train
Bleach
Paramore
Istenesbence
The Crow
Calvin Harris
Black Eyes Peas
Leander Rising
The Woman in Black
Nikelbek
Children of distance
The 100
The Originals
Adele
Baricz Gergő
Skillet Music
Fifty Shades of Grey Trilogy M...
Universo anime
Shakira
Kesha
Torchwood
Teen Wolf
I See Stars
So Tattooed
Sense8
Foo Fighters
Dan Sperry Anti-Conjuror
Taylor Swift
Punnany Massif
Linkin Park
Hannibal
WWE 2K
MTV's Catfish "Casting Page"
Fullmetal Alchemist
Daughtry
Dean and Sam Winchester "J2"
Ted
Milla Jovovich
Scream Movies
AC/DC
Jared Leto
Being Human

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Hungarisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!