Milanka , 67

Merr lidhjen në app celular
8
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Budva, Budva, Mali i Zi
Shiko sa afër jeni ti dhe Milanka
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

8 interesa

Rambo
Mia Borisavljevic
Colonia
The Manual Co.
Nikola Peković
Zdravko Čolić Official
Kaliopi
Ranjeni Orao

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!