Federico , 29

Merr lidhjen në app celular
18
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Arsimi

Università ... Të gjitha

Vendndodhje

torino, Piemonte - Torino, Italia
Shiko sa afër jeni ti dhe Federico
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

18 interesa

Aforismi di Albert Einstein
Pazzi Per Le Offerte
Gianni Morandi
Samsung Mobile
Reservoir Dogs
Kvaerner
TIMmusic
Unieuro
Köksal Baba
Maria Di Trapani
Dude Perfect
Rambo
Io Ti Maledico.
Emily Ratajkowski
Xhek Daniel Tenesi Uiski
Ruggero De Ceglie
Scm Group
Rambo UK and Ireland

Gjuhë

Italisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Federico