Inna , 30

Merr lidhjen në app celular
5
interesat
e saja

Puna & Arsimi

Univer... Të gjitha

Vendndodhje

Durrës, Durrës, Shqipëria
Shiko sa afër jeni ti dhe Inna
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

5 interesa

Tjetri
Disaronno
Anna Media
The Twilight saga
Blloku Tirana

Gjuhë

Italisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Inna