Manisara , 42

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

Sel... Të gjitha

Vendndodhje

Umea, Västerbotten, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Manisara
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Tailandisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Manisara