Ibrahim , 52

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

Upp... Të gjitha

Vendndodhje

upsala, Uppsala, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Ibrahim
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

1 interes

Blocket

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!