Jayathunga , 33

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Chartered City of Tangub City, Misamis Occidental, Filipine
Shiko sa afër jeni ti dhe Jayathunga
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!