Angelina , 35

Merr lidhjen në app celular
63
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna & Arsimi

Tul... Të gjitha

Vendndodhje

orebro, Örebro, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Angelina
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

63 interesa

Discover Your World
Prison Break
Tom & Jerry
Muhamed Ali
Just Wow
Wallpaper
Monika Kruse
Våren
112 på liv och död
Siba
Vans ∞
The Expendables
Ishujt Kanare
Flowers Landscapes
Eminem
La Dolphin Connection
The Simpsons
Elvis
Elvis Presley
Cold Case
Titanic
Supernatural
Linda Gray
Fredrik Eklund
Scooby-Doo
Poezitë
Deep Blue Sea
Keiko: The Untold Story
Stadium
Castle
Law & Order: Special Victims...
Paradise ∞
Beautiful wallpapers
Skype
Gladiatorerna
Måns Zelmerlöw
Souza Rosseto
Melrose Place
LdB
Triss
Dumle
LA ink
TeenNick
Beverly Hills 90210
Rambo
C*e*l*e*b*r*a*t*i*o*n*s
Zlatan Ibrahimovic
Amazing Things in the World
David Bekham
Criminal Minds

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Suedisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Angelina